boekhoudkantoor Janssens - Kampenhout 

werd
overgenomen
door:

BOEKHOUDKANTOOR
Wouter De Smedt
sinds 1 oktober 2018

Bezoek ons op facebook  stuur ons een e-mail

Werkwijze

Boekhouding is een opgelegde verplichting van een onderneming. In onze ogen is dit niet het belangrijkste, je kan echter een schat van informatie halen uit het goed voeren van de boekhouding.

Deze informatie gebruiken we samen met u om uw onderneming te laten groeien. Door het verwerken van uw dagelijkse boekhouding kan er bijvoorbeeld steeds een tussentijds resultaat besproken worden. Onze software zorgt ervoor dat we snel en efficiënt de meest nauwkeurige overzichten voor handen hebben. Deze overzichten vormen de basis voor alle planningen en beslissingen betreffende uw onderneming.

Bij Boekhoudkantoor Janssens gaan we steeds uit van een correct en verantwoord ereloon. Dit wordt forfaitair gefactureerd, aan een vaste, in overleg bepaalde prijs. We hebben gekozen voor deze manier van facturatie om een open en transparante dienstverlening naar onze klanten te kunnen geven. Het maakt niet uit hoe vaak u contact opneemt met ons, we staan steeds klaar voor u.

Wij begeleiden u bij ons op kantoor of bij u thuis, dit zowel tijdens als na de kantooruren. U kan steeds met al uw vragen en opmerkingen bij ons terecht.